White-fronted Surili
White-fronted Surili ©www.junglekey.in

Order Primates

Family Cercopithecidae

Scientific Name

Presbytis frontata

Thumbnail Description

They move through the forest by leaping

Size & Weight

Adults:

WEIGHT: (males) 5.67 kg (females) 5.56 kg

Habitat

Tall lowland, hill dipterocarp forests; altitude 300 meters

Distribution

Indonesia, Malaysia, Brunei

Diet

Leaves

Reproduction

1 litter

Breeding Season

Unknown

Gestation Period

Unknown

Sexual Maturity

Unknown

Population

Unknown

Lifespan

Unknown

Speed

Unknown

Baby Name

Unknown

Home Range

Unknown

Group Name

Troops

Predators

Unknown

Sounds

Unknown

Groups

10 – 15 members

Behavior

Diurnal, arboreal

Conservation Status

Vulnerable

SHARE
Previous articleBanded Surili 
Next articleJavan Surili