white-cheeked spider monkeyOrder Primates

Family Atelidae

Scientific Name

Ateles marginatus

Size & Weight

Unknown

Habitat

Xingu National Forest, Altamira National Forest, Itaituba I National Forest, Itaituba ,National Forest

Distribution

Brazil

Diet

Fruit, leaves, flowers, aerial roots, termites, caterpillars, bark, decaying wood, honey, seeds

Reproduction

Unknown

Breeding Season

Unknown

Sexual Maturity

4 – 5 years

Population

Unknown

Lifespan

Unknown

Speed

Unknown

Baby Name

Unknown

Home Range

Unknown

Group Name

Unknown

Predators

Unknown

Sounds

Unknown

Groups

20 – 30 members

Behavior

Unknown

Conservation Status

Endangered