southern bent-wing bat
southern bent-wing bat ©www.abc.net.au

Order  Chiroptera

Family Vespertilionidae

Scientific Name

Miniopterus schreibersii bassanii

Thumbnail Description

The bat is an insectivorous cave-dwelling bat

Size & Weight

Unknown

Habitat

Unknown

Distribution

South-eastern South Australia, western Victoria

Diet

Unknown

Reproduction

Unknown

Mating Period

October to November

Gestation Period

Unknown

Sexual Maturity

Unknown

Population

Unknown

Lifespan

5 – 7 years

Speed

Unknown

Baby Name

Unknown

Home Range

Unknown

Group Name

Unknown

Predators

Unknown

Sounds

Unknown

Group Size

Unknown

Behavior

Diurnal, arboreal

Conservation Status

Critically Endangered