Order Primates

Family Pitheciidae

Scientific Name

Cacajao hosomi

Other Names

Black-headed uakari

Thumbnail Description

Unknown

Size & Weight

Unknown

Habitat

Unknown

Distribution

Northwest Brazilian Amazon, southern Venezuela

Diet

Unknown

Reproduction

1 litter

Breeding Season

March – April

Sexual Maturity

Unknown

Population

Unknown

Lifespan

Unknown

Speed

Unknown

Baby Name

Unknown

Home Range

Unknown

Group Name

Unknown

Predators

Unknown

Sounds

Unknown

Groups

Unknown

Behavior

Diurnal, arboreal

Conservation Status

Vulnerable

SHARE
Previous articleAracá Uakari
Next articleRed-handed Howler