Muller's Bornean Gibbon
Muller’s Bornean ©Gibbonwww.uniprot.org

Order Primates

Family Hylobatidae

Scientific Name

Hylobates muelleri

Other Names

Grey gibbon

Thumbnail Description

They will actively defend territories with long, loud singing.

They are among the smaller of the gibbons.

Size & Weight

Adults:

WEIGHT: 4 – 8 kg

Habitat

Protected areas

Distribution

Protected Areas in Malaysia & Indonesia (Betung Kerihun National Park, Bukit Baka Bukit Raya National Park, Kayan Mentarang National Park, Kutai National Park)

Diet

Fruits

Reproduction

Unknown

Mating Period

Unknown

Gestation Period

Unknown

Sexual Maturity

Unknown

Population

Unknown

Lifespan

Unknown

Speed

Unknown

Baby Name

Unknown

Home Range

Unknown

Group Name

Troops

Predators

Unknown

Sounds

Unknown

Group Size

Unknown

Behavior

Diurnal, arboreal

Conservation Status

Endangered

SHARE
Previous articleAgile Gibbon
Next articleSilvery Gibbon