Kashmir Gray Langur
Kashmir Gray Langur ©www.flickriver.com

Order Primates

Family Cercopithecidae

Scientific Name

Semnopithecus ajax

Thumbnail Description

Kashmir gray langurs wean their young on average at 25 months

Habitat

Forests; 2200 and 4000 meters

Distribution

Northern India, Pakistani Kashmir, Nepal, Himachal Pradesh (India)

Diet

Unknown

Reproduction

Unknown

Breeding Season

January to June

Gestation Period

Unknown

Sexual Maturity

Unknown

Population

Unknown

Lifespan

Unknown

Speed

Unknown

Baby Name

Unknown

Home Range

Unknown

Group Name

Troops

Predators

Unknown

Sounds

Unknown

Groups

Unknown

Behavior

Terrestrial, arboreal

Conservation Status

Endangered

SHARE
Previous articleTarai Gray Langur
Next articleNepal Gray Langur