sa
Crowned Sifaka ©kids.britannica.com

Order Primates

Family Indriidae

Scientific Name

Propithecus coronatus

Thumbnail Description

Its pelage is mostly creamy white, with head, neck and throat dark brown

Size & Weight

Adults:

TOTAL-LENGTH: 87 – 102 cm

TAIL: 47 – 57 cm

Habitat

Dry deciduous forest

Distribution

Western Madagascar

Diet

Unknown

Reproduction

Unknown

Population

Unknown

Lifespan

Unknown

Speed

Unknown

Baby Name

Unknown

Home Range

Unknown

Group Name

Troops

Predators

Unknown

Sounds

Unknown

Behavior

Form groups of 2 – 8 individuals

Conservation Status

Endangered

SHARE
Previous articleVon der Decken’s Sifaka
Next articleAye-Aye