Civet
Civet ©factsanddetails.com

Order Carnivora

Family Viverridae

Size & Weight

Adults:

HEAD-BODY-LENGTH: 17 to 28 in (43 to 71 cm)

TAIL: 3 to 10 lb (1.4 to 4.5 kg)

Habitat

Tropical forests, montane forests, woodland, savanna

Distribution

Madagascar, Iberian Peninsula, southern China, northern Borneo, South, Southeast Asia

Diet

Unknown

Reproduction

Unknown

Mating Period

Unknown

Gestation Period

Unknown

Weaning Period

Unknown

Sexual Maturity

Unknown

Population

Unknown

Lifespan

Unknown

Speed

Unknown

Baby Name

Unknown

Home Range

Unknown

Group Name

Unknown

Predators

Unknown

Sounds

Unknown

Group Size

Unknown

Behavior

Nocturnal

SHARE
Previous articleFlorida Black Bear
Next articleAfrican Civet