Christmas Island flying fox
Christmas Island flying fox ©www.pbase.com

Order  Chiroptera

Family Pteropodidae

Scientific Name

Pteropus melanotus

Other Names

Black-eared flying fox, Blyth’s flying fox

Size & Weight

Unknown

Habitat

Unknown

Distribution

Christmas Island (Australia), Andaman Islands (India), Nicobar Islands (India), Sumatra (Indonesia)

Diet

Fruits, flowers

Reproduction

1 litter

Mating Period

Unknown

Gestation Period

Unknown

Sexual Maturity

Unknown

Population

Unknown

Lifespan

Unknown

Speed

Unknown

Baby Name

Unknown

Home Range

Unknown

Group Name

Unknown

Predators

Unknown

Sounds

Unknown

Group Size

Unknown

Behavior

Diurnal, arboreal

Conservation Status

Critically Endangered

Advertisements