brown-headed spider monkey
brown-headed spider monkey ©www.funzoomiami.com

Order Primates

Family Atelidae

Scientific Name

Ateles fusciceps fusciceps

Size & Weight

Unknown

Habitat

Tropical, subtropical humid forests; altitude 100 and 1,700 meters (330 and 5,580 ft)

Distribution

Northwestern Ecuador

Diet

Unknown

Reproduction

Unknown

Mating Period

Unknown

Gestation Period

Unknown

Sexual Maturity

Unknown

Population

Unknown

Lifespan

Unknown

Speed

Unknown

Baby Name

Unknown

Home Range

Unknown

Group Name

Unknown

Predators

Unknown

Sounds

Unknown

Group Size

Unknown

Behavior

Diurnal, arboreal

Conservation Status

Critically Endangered

Advertisements