Order Primates

Family Pitheciidae

Scientific Name

Cacajao ayresi

Thumbnail Description

It has the smallest distribution of all species of uakaris

Size & Weight

Unknown

Habitat

Unknown

Distribution

Northwest Brazilian Amazon

Diet

Unknown

Reproduction

Unknown

Breeding Season

Unknown

Sexual Maturity

Unknown

Population

Unknown

Lifespan

30 years

Speed

Unknown

Baby Name

Unknown

Home Range

500 and 600 hectares

Group Name

Unknown

Predators

Unknown

Sounds

Unknown

Groups

Unknown

Behavior

Diurnal, arboreal

Conservation Status

Vulnerable

SHARE
Previous articleBald Uakari
Next articleNeblina Uakari